• darkblurbg
    PLAATSEN EN VERPLAATSEN VAN KLUIZEN
    & MACHINE VERHUIZINGEN

Plaatsen of verplaatsen van kluizen.

Wij zijn specialist in het plaatsen ofwel inhuizen en verhuizen van uw kluis of brandkast...

Een bijzonder specialisme is het inhuizen, uithuizen of verhuizen van kluizen, accukluizen en brandkasten. Voor verschillende leveranciers installeren wij vrijwel dagelijks kluizen en brandkasten in binnen en buitenland.

Onze materieelwagen is standaard uitgerust om vrijwel elke uitdaging vakkundig en snel uit te voeren. Zelfs het verankeren van de kluis verzorgen wij voor u op professionele wijze, conform de voorwaarden van de verzekeringsmaatschappij. Desgewenst voeren wij uw oude of overbodige kluis voor u af.

Wij beschikken over eigen minihijskranen waarmee wij uw kluis (tot de 4e etage) gemakkelijk en zonder schade aan de trap, maar bovenal veilig via een raam of balkon op de verdiepingsvloer kunnen plaatsen.

Gecertificeerd verankeren van kluizen

Apers kan uw kluis als 'gecertificeerd verankeraar kluizen' verankeren conform de richtlijn van de Vereninging Geld- en Waardeberging (VGW). Verzekeraars zullen in toenemende mate gaan vragen om een verankeringscertificaat als onderdeel van de voorwaarden.

Heeft u vragen over het (ver)plaatsen van een zware kluis? Bel met 085 - 06 06 285 of mail naar info@minihijskraanhuren.nu voor een vrijblijvende offerte of advies.

Kwaliteit, flexibiliteit en vooral veiligheid staan vanzelfsprekend altijd centraal!

Contact opnemen

Telefoon 085 - 06 06 285 

E-mail info@minihijskraanhuren.nu