• darkblurbg
    PLAATSEN EN VERPLAATSEN VAN KLUIZEN
    & MACHINE VERHUIZINGEN

Specialist in verhuur van minihijskranen, glaszuigers en elektrische traplopers/trappenklimmers.

Bij Apers bent u ook aan het juiste adres voor het huren van minihijskranen, intern transport middelen en glaszuigers...

Onze minihijskranen zijn uitermate geschikt voor o.a. het hijsen/plaatsen van; glas, machine onderdelen, staalconstructies, prefab betontrappen, natuursteen, klimaat technische installaties, pompen, afsluiters, leidingen, electro motoren, houtconstructies en kunstwerken. De Hoeflon C6(e) en C10 kunnen wij voorzien van een 'balkendrukker' waarmee het mogelijk is om bijvoorbeeld een stalen draagbalk tegen de vloer of dak te drukken zonder hijshoogte. Ook is het mogelijk om met deze 'balkendrukker' een bovenloopkraan of kraanbaan snel en veilig te monteren of demonteren.

Ook voor hijswerkzaamheden buiten, zoals bijvoorbeeld voor het hijsen van kozijnen, dakkapellen, airco-units of gevelreclame, zijn onze minihijskranen zeer geschikt. Onze kleine hijskranen kunnen gewoon op het trottoir staan of in een parkeervak. In tegenstelling tot een grote hijskraan is een vergunning/ontheffing meestal niet noodzakelijk. Daarmee spaart u tijd en geld!

Uiteraard zijn de kranen en hijsgereedschappen gekeurd.

Onze minihijskranen en elektrische traplopers zijn zeer specialistische hulpmiddelen en zijn uit veiligheidsoverweging uitsluitend te huur met vakkundige bediening. Voor meer informatie over onze minihijskranen met bediening kijk ook op www.minihijskraanhuren.nu

Minihijskranen

Hoeflon C1

Onze kleinste minihijskraan of glaslift is accu aangedreven en deze kraan past in een lift. Werkzaamheden op een verdiepingsvloer of op het dak zijn geen enkel probleem. Maximale hijscapaciteit bedraagt 500 kg en de maximale hijshoogte is 5,6 meter.

 

Hoeflon C6e

 

Onze all-round minihijskraan met een maximale hijshoogte van 17 meter en een hoge hijscapaciteit van maximaal 3000 kg. Voorzien van radiografische bediening, fly-jib van 4,3 meter en een transport breedte van slechts 80 cm. Dankzij de variabele stempelbasis van deze machine is vrijwel elke opstelling mogelijk, hoe krap de ruimte ook is.

Sinds kort hebben wij ook de nieuwste Hoeflon C6e in ons assortiment. Deze kraan heeft dezelfde indrukwekkende specificaties als de vertrouwde C6, maar met het grote voordeel dat deze minihijskraan accu aangedreven is en dus volledig elektrisch kan werken. Zowel binnen als buiten geen lawaai en uitstoot van schadelijke uitlaatgassen.

 

Hoeflon C10e

Absolute krachtpatser, met een maximale hijscapaciteit van 4000 kg, en dat terwijl zijn eigen gewicht slechts 4700 kg bedraagt. Ook deze kraan is slank genoeg om door een standaard loopdeur te passen en heeft met fly-jib een maximale hijshoogte van ruim 21 meter.

 

Vacuümzuiger VL250/VL500

              

Glaszuiger tot 500 kg (met enkele plaat 250 kg), voorzien van dubbel vacuümsysteem, radiografische bediening. Geschikt voor bijna elk formaat glas. Eindeloos draaibereik, met elke 90° borging. Tevens 90° kantelen. Deze glaszuiger maakt van onze minihijskraan een ideale glaskraan, glaslift, glasrobot of glasboy.

 

Glaszuiger / Vacuümzuiger Grip S1000

Onze compacte glaszuiger (spinzuiger) van Grip Lifting equipment is geschikt voor ruiten tot wel 1000 kg, voorzien van dubbel vacuümsysteem en uiteraard radiografische bediening. Geschikt voor bijna elk formaat glas. Eindeloos draaibereik, met elke 90° borging. Tevens is 90° kantelen mogelijk, met zes vergrendelingsposities. Deze glaszuiger maakt van onze minihijskraan een ideale glaskraan, glaslift, glasrobot of glasboy. De hijsarm is uit te wisselen en met de verlengde hijsarm is deze glaszuiger ook uitermate geschikt voor het monteren van glas in vliesgevels. De ruiten hangen nagenoeg recht onder de haak van de kraan. Met de verkorte hijsarm is deze zuiger ook geschikt voor het plaatsen van binnen beglazing. De totale dikte van de glaszuiger is zeer gering waardoor er ook tussen de gevel en steiger gewerkt kan worden.

 

Evenaar / steker

Naast de standaard glaszuigers hebben wij ook de beschikking over een evenaar met ballast, een zogenaamde 'steker' waaraan wij onze Grip S1000 glaszuiger kunnen bevestigen. Hiermee kunnen we met gemak grote en zware ruiten tot 900kg plaatsen onder een overstek van maximaal 2350mm.

De steker kan ook worden voorzien van een hijshaak.

Vorkenbord/Balkendrukker

Ons vorkenbord heeft een maximale capaciteit van 1800 kg, daarmee is het mogelijk om stalen balken strak tegen het dak te monteren of om bijvoorbeeld een bovenloopkraan te monteren of demonteren.

 

Transportcarrier Hoeflon TC1

   

De accu aangedreven transportcarrier (rupsdolly) is de ideale oplossing om zware ladingen te verplaatsen, zoals stalen balken, glasbokken en prefab beton elementen. Maximaal laadvermogen 1500 kg, voorzien van draaiplateau en radiografische bediening.

Kantelbaar glas transport frame

Onze transportcarrier is ook te voorzien van een kantelbaar glas-transport frame om grote en zware ruiten diagonaal door een poort of onderdoorgang te rijden. Uiteraard is dit frame in combinatie met de transportcarrier ook uitermate geschikt om glas te transporteren over onverhard en ongelijk terrein. Maximale belasting 400 kg.

 

Glaskar

Glaskar voorzien van 2 of 4 grote banden, met een frame van 2000 x 1500 mm en een opzet van 180mm breed. Maximaal laadvermogen 500kg.

 

Elektrische traploper / Elektrische trappenklimmer

Wij hebben ook de elektrische traplopers van Zonzini in ons verhuur assortiment. Gewichten tot 400 kg kunnen wij met gemak via de trap op elke verdieping brengen.

 

 

In overleg leveren wij vrijwel alle overige hulpmiddelen, zodat wij altijd een passende oplossing kunnen bieden voor elk probleem.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden of de scherpe huurtarieven?Neem dan contact op met Erwin Apers, telefoon 085 - 06 06 285 of e-mail erwin@minihijskraanhuren.nu.

 

Contact opnemen

Telefoon 085 - 06 06 285 

E-mail info@minihijskraanhuren.nu